ΖΩΝΤΑΝΑ ΨΑΡΙΑ KOI KOXAKOY, Cyprinus Carpio Japan Koi Kujaku - Nishikigoi (A grade), 25cm
Κόι ανάμεικτα είδη Α' διαλογής, Κυπρίνους Κάρπιο
Ζωντανά Ψάρια Koi Koxakoy, Cyprinus Carpio Japan Koi Kujaku - Nishikigoi (A Grade), 25cm
Τα ζωντανά ψάρια Koi Koxakoy, με επιστημονική ονομασία Cyprinus carpio, είναι γνωστά ως Japan Koi Kujaku, μια από τις πιο εκλεπτυσμένες ποικιλίες Nishikigoi. Με μήκος περίπου 25 εκατοστά, αυτά τα ψάρια είναι ιδανικά για κάθε ενυδρείο ή λίμνη, φέρνοντας χρώμα και ζωντάνια στο υδάτινο περιβάλλον σας. Τα Koi Kujaku έχουν μια πλούσια ιστορία που ξεκινά από την Ιαπωνία, όπου αναπτύχθηκαν για την ομορφιά και την ανθεκτικότητά τους. Αυτά τα ψάρια είναι σύμβολο καλής τύχης και ευημερίας στην ιαπωνική κουλτούρα.
Χαρακτηριστικά και Ιδιότητες
- Καταγωγή: Ιαπωνία
- Μήκος: 25 cm
- Χρώμα: Μεταλλικό ασημί με κόκκινες και πορτοκαλί πινελιές
- Κατηγορία: A Grade
Ιδανικές Συνθήκες Χρήσης
- Θερμοκρασία νερού: 15-25°C
- pH νερού: 6.5-8.0
- Χωρητικότητα ενυδρείου: Ελάχιστο 1000 λίτρα
- Συμβατότητα: Κατάλληλο για συμβίωση με άλλα είδη Koi και χρυσόψαρα
Διατροφή
- Διατροφή: Πλήρης και ισορροπημένη διατροφή με υψηλής ποιότητας σφαιρίδια Koi
- Συμπληρώματα: Φρέσκα λαχανικά και σκουλήκια για επιπλέον πρωτεΐνη
Ασθένειες
- Προσοχή σε κοινές ασθένειες όπως βακτηριακές λοιμώξεις και παράσιτα
- Πρόληψη: Τακτικές αλλαγές νερού και χρήση κατάλληλων φίλτρων
Αναπαραγωγή
Η αναπαραγωγή των Koi απαιτεί σωστή προετοιμασία του περιβάλλοντος. Τοποθετήστε τα ψάρια σε ειδικά διαμορφωμένη λίμνη αναπαραγωγής με άφθονα φυτά για να καταθέσουν τα αυγά τους. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι σταθερά γύρω στους 20-22°C. Μετά την εκκόλαψη, οι νεοσσοί χρειάζονται ειδική φροντίδα και διατροφή για να επιβιώσουν.
Technical specifications for this brand coming soon.
No specific spare parts found for this model.